Καλωσήρθατε στην MOTORGLASS

Η MOTORGLASS εξειδικεύεται στην επισκευή, την αντικατάσταση και την εμπορία κρυστάλλων αυτοκινήτων, φορτηγών, γεωργικών και δομικών μηχανημάτων.
Παράλληλα δραστηριοποιείται και στην τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, γρύλων παραθύρων, και ελαστικών θυρών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της.
Η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται είτε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Λεωφόρο Αθηνών 180 στο Περιστέρι είτε εκεί που βρίσκονται με κινητές μονάδες επισκευής (στην Αττική), καθώς και σε όλη τη χώρα δια μέσω του δικτύου συνεργατών της εταιρείας με το σήμα MOTORGLASS.

Άμεση ανάγκη επισκευής;

Κάθε ράγισμα στο τζάμι είναι απρόβλεπτο πώς θα εξελιχθεί.

Ενδέχεται να γίνει μεγαλύτερο, με άγνωστες συνέπειες. Εξάλλου δε μπορεί να οδηγά κάποιος απερίσπαστος όταν κάτι υπάρχει και εμποδίζει την ορατότητα. Ακόμα πιο σημαντικό είναι, ότι  το εμπρόσθιο παρμπρίζ παρέχει στήριξη στους αερόσακους σε περίπτωση που ανοίξουν. Πως μπορεί να είναι ευάλωτο; Δημιουργεί κίνδυνο. Χρειάζεται να έχει τη σωστή αντοχή χωρίς φθορές.

Και το ΚΤΕΟ παραμονεύει:  ένα όχημα που έχει υποστεί θραύση σε κάποιο κρύσταλλο, είναι πιθανό να μην περάσει τον ετήσιο έλεγχο του ΚΤΕΟ με επιτυχία. Είναι λοιπόν σημαντικό να αντιμετωπίζονται άμεσα τυχόν θραύσεις στα κρύσταλλα.