Καλωσήρθατε στην MOTORGLASS

Η MOTORGLASS εξειδικεύεται στην επισκευή, την αντικατάσταση και την εμπορία κρυστάλλων αυτοκινήτων, φορτηγών, γεωργικών και δομικών μηχανημάτων.
Παράλληλα δραστηριοποιείται και στην τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, γρύλων παραθύρων, και ελαστικών θυρών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της.
Η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται είτε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Λεωφόρο Αθηνών 180 στο Περιστέρι είτε εκεί που βρίσκονται με κινητές μονάδες επισκευής (στην Αττική), καθώς και σε όλη τη χώρα δια μέσω του δικτύου συνεργατών της εταιρείας με το σήμα MOTORGLASS.
COVID-19
Σημαντική Ενημέρωση: Η MOTORGLASS σας ενημερώνει ότι παραμένουμε ανοικτοί καθώς η δραστηριότητά μας δεν εμπίπτει στις δραστηριότητες που από τον νόμο πρέπει να διακόψουν την λειτουργία τους. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη.

Νέο κατάστημα στην Λαμία

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Σμύρνης 21, Λαμία, Τ.Κ. 35100

Τηλ. 22314 01011

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο λειτουργίας

08:30 - 16:00 Καθημερινές  

08:30 - 13:00 Σάββατο