Άμεση εξυπηρέτηση MOTORGLASS

Ταχύτατα στη MOTORGLASS θα επισκευάσετε ή θα αντικαταστήσετε χαλασμένα - σπασμένα - ραγισμένα κρύσταλλα αυτοκινήτων, φορτηγών, γεωργικών και δομικών μηχανημάτων.

Θα τοποθετήσετε αντηλιακές μεμβράνες, γρύλους παραθύρων, ελαστικά στις πόρτες και μια ακόμα σειρά εργασιών (δείτε αναλυτικά παρακάτω).

Θα εξυπηρετηθείτε είτε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Λεωφόρο Αθηνών 180 στο Περιστέρι είτε εκεί που βρίσκεστε με κινητές μονάδες επισκευής (στην Αττική), καθώς και σε όλη τη χώρα δια μέσω του δικτύου συνεργατών της εταιρείας με το σήμα MOTORGLASS.

Άμεση ανάγκη επισκευής;

Κάθε ράγισμα στο τζάμι είναι απρόβλεπτο πώς θα εξελιχθεί.

Ενδέχεται να γίνει μεγαλύτερο, με άγνωστες συνέπειες. Εξάλλου δε μπορεί να οδηγά κάποιος απερίσπαστος όταν κάτι υπάρχει και εμποδίζει την ορατότητα. Ακόμα πιο σημαντικό είναι, ότι  το εμπρόσθιο παρμπρίζ παρέχει στήριξη στους αερόσακους σε περίπτωση που ανοίξουν. Πως μπορεί να είναι ευάλωτο; Δημιουργεί κίνδυνο. Χρειάζεται να έχει τη σωστή αντοχή χωρίς φθορές.

Και το ΚΤΕΟ παραμονεύει:  ένα όχημα που έχει υποστεί θραύση σε κάποιο κρύσταλλο, είναι πιθανό να μην περάσει τον ετήσιο έλεγχο του ΚΤΕΟ με επιτυχία. Είναι λοιπόν σημαντικό να αντιμετωπίζονται άμεσα τυχόν θραύσεις στα κρύσταλλα.