Άμεση εξυπηρέτηση MOTORGLASS

Ταχύτατα στη MOTORGLASS θα επισκευάσετε ή θα αντικαταστήσετε χαλασμένα - σπασμένα - ραγισμένα κρύσταλλα αυτοκινήτων, φορτηγών, γεωργικών και δομικών μηχανημάτων.

Θα τοποθετήσετε αντηλιακές μεμβράνες, γρύλους παραθύρων, ελαστικά στις πόρτες και μια ακόμα σειρά εργασιών (δείτε αναλυτικά παρακάτω).

Θα εξυπηρετηθείτε είτε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Λεωφόρο Αθηνών 180 στο Περιστέρι είτε εκεί που βρίσκεστε με κινητές μονάδες επισκευής (στην Αττική), καθώς και σε όλη τη χώρα δια μέσω του δικτύου συνεργατών της εταιρείας με το σήμα MOTORGLASS.

Εξωτερικές Πωλήσεις

H MOTORGLASS αναζητά συνεργάτες με τα παρακάτω προσόντα για να αναλάβουν τις εξωτερικές πωλήσεις της επιχείρησης.

- Δίπλωμα οδήγησης, συνεχείς μετακινήσεις εντός και εκτός Αττικής.

- Γνώση ασφαλιστικών θεμάτων θα εκτιμηθεί.

- Προϋπηρεσία σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις ή ασφαλιστικά πρακτορεία θα εκτιμηθεί.

- Σπουδές και σεμινάρια σε ασφαλιστικά, επικοινωνία, πωλήσεις θα εκτιμηθεί.

- Ιδιαίτερη έμφαση σε επικοινωνιακές ικανότητες.

- Γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στείλτε το βιογραφικό σας σε μορφή pdf στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα "Θέση εργασίας: Εξωτερικές Πωλήσεις".

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τα Προσωπικά Δεδομένα (GDPR) σας ενημερώνουμε ότι στην MOTORGLASS τηρούμε όλες τις σχετικές διατάξεις και τις απαραίτητες προδιαγραφές έτσι ώστε να προστατεύονται αποτελεσματικά τα προσωπικά στοιχεία σας. Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του βιογραφικού σας από το αρχείο μας, στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..