Αντηλιακές μεμβράνες

Αντιηλιακές μεμβράνες

Τοποθετούμε με ιδανικό αποτέλεσμα αντηλιακές μεμβράνες. 

Η τοποθέτησή τους έχει 5 μοναδικά οφέλη για τον οδηγό.

1. Ασφάλεια: Όλες οι μεμβράνες βοηθούν στην αύξηση της ασφάλειας σε περιπτώσεις θραύσης των κρυστάλλων.

2.Μη θέαση. Όσο πιο σκουρόχρωμη ή πιο ανακλαστική είναι η μεμβράνη, τόσο μεγαλύτερη διακριτικότητα και προστασία προσφέρει.

3. Αντηλιά. Όσο χαμηλότερη είναι η μετάδοση του ορατού φωτός (VLT), τόσο πιο αποτελεσματικά μειώνει το φαινόμενο της αντηλιάς η μεμβράνη.

4. Προστασία από τη φθορά. Επιτυγχάνεται προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και τη γήρανση του εσωτερικού του οχήματος: Και αυτό διότι όλες οι μεμβράνες λόγω της ποιότητας και της απόδοσής τους, απορρίπτουν έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (U/V), η οποία είναι και η κύρια αιτία του φαινομένου του ξεθωριάσματος και της γήρανσης του εσωτερικού του αυτοκινήτου.

5. Λιγότερη ζέστη και κρύο. Οι μεμβράνες προσφέρουν μείωση της θερμότητας που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι ανακλαστικές μεμβράνες και κυρίως αυτές που περιέχουν ένα επιμεταλλωμένο στρώμα, προσφέρουν ακόμα αποτελεσματικότερη απόρριψη της θερμότητας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιμετάλλωση βοηθάει τη μεμβράνη να ανακλά τη θερμότητα αντί να την απορροφά. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου παραμένει πιο δροσερό και ευχάριστο. Ακόμα προστατεύονται πιο αποτελεσματικά τα υλικά του εσωτερικού από τα γνωστά σκασίματα που προκαλεί η χρόνια παραμονή των οχημάτων στον ήλιο.